Afspraak plannen

Je kunt hieronder je een online sessie inplannen. Daarna ontvang je een e-mail met alle informatie die je nodig hebt (tijd, voorbereiding). Wil je liever een sessie met mij in persoon (bij mij thuis, op het eiland Texel), dan kan dat ook, in beperkte mate. Hiervoor kun je me het beste bellen of berichten via het onderstaande formulier of via Whattsapp.

Omdat ik internationaal werk, is deze planner in het Engels. Als dat een te grote hindernis voor je is, kun je me een bericht sturen via het formulier onderaan de pagina.
Telefonisch ben ik meestal moeilijk bereikbaar, maar op sms of Whatsapp reageer ik snel.

Wat kost een consult?

Een los consult kost 80,- Euro voor een sessie van zestig minuten. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Bij afname van drie sessies ineens geldt een korting van 10%. En bij afname van vier, vijf of zes sessies ineens krijg je een korting van 12,5 %.
De sessies blijven tot twee jaar na aankoop geldig en je hoeft ze niet zelf te besteden.
Zo kun je bijvoorbeeld als stel zes sessies volgen. Met name bij zwangerschapsbegeleiding is dat een veel voorkomende variant.

Wat doe ik als ik een klacht heb?

Empado heeft een klachtenprocedure voor de gevallen waarbij iets heel erg uit de hand loopt. Dat komt gelukkig nooit voor. Mocht iets niet naar je zin zijn dan kun je me dat telefonisch of schriftelijk laten weten en dan zoeken we samen naar een oplossing

Contact

Empado is bereikbaar via welkom@empado.nl