Coaching voor (aanstaande) vaders

Coaching voor (aanstaande) vaders

Tijdens zwangerschappen gaat de meeste aandacht uit naar de vrouw die zwanger is. Artsen, verloskundigen, doula’s en gynaecologen richten zich in eerste instantie op haar en in tweede instantie op jullie als stel. Als mannelijke partner krijg je lang niet altijd met de aandacht die je nodig hebt.
het kan erg nuttig zijn om die aandacht wèl te krijgen. Zodat je je vrij voelt en goed voorbereid bent op het vaderschap.

En ook als je al vader bent kan het zijn dat e tegen zaken aanloopt. In de combinatie werk/ privé bijvoorbeeld. Of omdat je meer behoefte hebt aan rust en vrijheid dan je ervaart. En misschien zijn er andere zaken die aandacht vragen.

Daarom kun je bij Empado, als (aanstaande) vader,  een paar sessies volgen. We kijken dan naar eventuele angsten, blokkades en/of trauma’s die je hebt ten aanzien van het vaderschap en het proces van zwangerschap en bevallen. Dat geeft lucht waardoor je met meer vertrouwen en plezier deze fase van je leven in kunt gaan.

  • Het oplossen van oude trauma’s en belemmerende overtuigingen die hen in de weg staan om te genieten van het vaderschap en het gezinsleven.
  • Om te werken aan psychische of fysieke klachten, los van hun aanstand vaderschap
  • Het stellen van praktische vragen over het proces van zwangerschap en geboorte.

Plan je sessie in

Of stuur me een bericht

<div id="oa_widget" class="widget-js"></div><script type="text/javascript" src="https://widget.onlineafspraken.nl/consumer/booking/book/key/badc96gcxm69-baza00/at/75616,73819,93693/rs/34215,41915/ln/3/l/11121/t/384/f/e0c010e/s/550_1500/o/theme:default,dp:modern,interval:week/exclude/mobiledetect/output/js"></script>