Dig Deeper

Veel beoefenaars van Theta Healing vinden het moeilijk om te diggen
Ze zijn vaak lang mee bezig met het vinden van overtuigingen bij anderen en bij zichzelf. Dat is vaak frustrerend, omdat je zou hopen dat je snel overtuigingen kunt vinden en veranderen. Helaas is dit, vooral bij beginners, vaak nog niet het geval.

Soms gaan ze daardoor twijfelen aan zichzelf
Ze denken dan dat ze te weinig talent hebben om Theta Healing te beheersen. Of dat ze het nooit zullen snappen. Als ze dan horen dat er tenminste zes manieren zijn om te diggen zakt de moed ze helemaal in de schoenen..
Er zijn zelfs practitioners die stoppen met Theta Healing omdat ze diggen te moeilijk vinden.

En dat is jammer, want Theta Healing gaat over meer dan alleen diggen
Als je Theta HEaling beheerst kun je op zoveel gebieden van je leven veranderingen aanbrengen. En met zoveel gemak dat ik zelf nog steeds blij van wordt. Maar ja: dan moet je dus wel kunnen diggen…

En diggen is ook een belangrijke vaardigheid
Want als je het onvoldoende beheerst kun je met Theta Healing niet de resultaten halen die je graag wil hebben. En dat is jammer voor jezelf. En ook voor de mensen met wie je werkt. Want zij willen immers ook het maximale resultaat behalen.

Om je te trainen in het diggen is de cursus Dig Deeper ontwikkeld
Dat mensen diggen moeilijk vinden is een wereldwijd fenomeen (je bent dus niet alleen, als je diggen lastig vindt…). Daarnaast blijkt ook dat de meeste theta healers maar één of twee manieren van diggen toepassen. De rest kennen ze niet, of het lijkt ze te lastig. Tijdens Dig Deeper gaan we dat veranderen.

In twee dagen leer je alles wat er over diggen te leren valt
We gaan manieren bestuderen om dieper te gaan, daar sneller te komen en om trefzekerder te worden. En natuurlijk gaan we daarmee oefenen. Want oefening blijft nodig.

Na die twee dagen kun je met meer gemak en plezier en met betere resultaten als Theta Healer aan de slag.

Je krijgt ook de kans om dieper in jezelf te kijken
Misschien is het overbodig om dit op te schijven. Tijdens een Theta Healing seminar kijk je immers altijd dieper in jezelf, toch? Maar juist omdat je nieuwe technieken leert, kun je vanuit andere hoeken naar jezelf (laten) kijken.

Trainingen vinden meestal plaats in Doornenburg, omgeving Arnhem- Nijmegen. Als de training ergens anders plaatsheeft staat dit vermeld in de agenda (knop Data Trainingen),

Deelnemen aan Dig Deeper vraagt een investering in jezelf van 350,- Euro. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.

Deelnemen aan Dig Deeper vraagt een investering in jezelf van 350,- Euro. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW.