Ervaringen

Bedankt!! Het voelt heel fijn om voor de bevalling nog even te hebben opgeruimd (anders dan de keukenkastjes, haha). Ik voel me lichter en voel meer vertrouwen.
– Anoniem

Hoi Herman, Ik vond het een erg prettige sessie en het beviel me wel dat het gewoon gelijk ‘to the point’ is.
De zwangerschapsjeuk is nog niet helemaal weg, maar in de nacht na de behandeling werd de jeuk eerst even heel sterk en daarna enorm minder.
Het is er nog wel, maar echt bijna helemaal weg.

Dankjewel! Groetjes,  Danielle

Het gaat beter met me na de theta healing sessie. Ik loop nu steeds wat soepeler. Ik merk dat ik nu niet te snel moet gaan want dat voel ik nu echt in mijn banden en onderbuik.
Verder merk ik dat ik wat anders uit mijn ogen kijk. Dingen vallen op zijn plek .
Ik voel me wat lichter, vrijer, helderder en milder. Gisteren heb ik het rustig aan gedaan en ben vergeten wat huishoudtaken te doen en voelde me daar stukken minder schuldig over ;). Ook heb ik meer mededogen voor mijn moeder gekregen. Ik voel dat de energie zachter is geworden, milder. Verder heb ik besloten nog wat meer naar mijn intuïtie te luisteren en ingevingen serieuzer te nemen.
Er is dus wel het een en ander in beweging. Eens zien hoe het verder gaat.
Heel erg bedankt! Het was een bijzondere sessie. Ik zou het zelf ook graag willen leren wanneer de tijd daarvoor rijp is.
– anoniem

‘Hallo Herman,
Allereerst wil ik graag met jou delen, dat ik sinds dat ik bij jou bent geweest voor een theta healing consult super gave rare dingen doe (positief). Ik heb altijd hele mooie dromen, maar maak ze nooit werkelijkheid. Dat komt wel, denk ik vaak.

Nu, sinds het consult, ben ik begonnen met een boek schrijven, durf ik mij online zichtbaar te maken voor het bedrijf en heb ik steeds duidelijker voor ogen wat ik nou echt wil. In het privé leven, maar ook in het bedrijfsleven. Ik maak nu grote stappen en durf te gaan staan voor mijzelf. Om heel eerlijk te zijn nooit gedacht dat ik dat ooit voor elkaar zou krijgen, En al helemaal niet in z’n korte tijd.’
– E. van den Hardenberg

‘Herman, de Theta Healing sessie die je me gaf heeft veel indruk op mij gemaakt. Ik kwam bij je met een thema dat speelt in mijn leven en kreeg in korte tijd veel inzicht in de achterliggende oorzaken en ervaringen die invloed hebben op dit thema. Jouw zeer prettige begeleiding heb ik ervaren als warm, contactvol, doeltreffend, confronterend én licht. Ook jouw invoelend vermogen en je krachtige en spiegelende communicatie hebben mij geholpen meer inzicht te krijgen. Voor nu ruim voldoende om zelf verder mee te kunnen. Ik kom zeker bij je terug. Dankjewel!’
– E.Buring

‘Herman vind ik een inspirerend mens om bij te zijn. Hij heeft snel door wat er speelt en weet daar heel gericht mee te werken. Hij creëert een sfeer van veiligheid, is breed ontwikkeld en kan goed adviseren. Na een theta sessie met hem voel ik me krachtig en dicht bij mezelf.’ – P.Lijnkamp

‘Hoewel ik in het begin nogal sceptisch was over Theta Healing was ik na de eerste sessie erg onder de indruk van de resultaten. Ik was verrast over hoe snel Herman tot de kern weet te komen van waar ik mee zit en dit aan te pakken. Na een sessie merk ik dat bepaalde negatieve overtuigingen daadwerkelijk weg zijn. Daarnaast voel ik me meer in staat om actie te ondernemen om de dingen te bereiken die ik wil bereiken in mijn leven.’

E. Vermeeren

Een dag na een basistraining theta healing bij Herman, voel ik me energiek en vol goede moed om aan nieuwe projecten te beginnen en oude weer op te pakken en af te maken.
Dit is een cursus waar ik de rest van mijn leven plezier van zal hebben!

J. Sanders

Na de training ben ik met meer vertrouwen, actiever en met een positievere mindset met mijn concrete wensen aan de slag gegaan. Daarnaast merk ik dat ik meer openheid in mezelf voel en onbevangener in het leven sta. Mijn grootste wens is ondertussen uitgekomen, het vinden van een passende baan, en ik dank daar mede Herman voor!

Herman, dankjewel voor een inspirerende cursus. – A. van Mourik.