Game of Life

The Game of Life

Game of life is een driedaagse training voor (wanabee) ondernemers; die ook Theta Healer zijn.

De training is ontwikkeld om je te helpen jezelf vrijer te voelen in je rol als ondernemer. En ook om je te hepen meer klanten te krijgen en meer omzet te behalen. Dit doen we door te werken aan je reactie met allerlei zaken die met ondernemerschap te maken hebben. Denk aan issues met overvloed, het jouw relatie met je klanten, wat je (onbewust?) gelooft over jouw diensten en producten. En ook hoe je denkt over presteren en werken in het algemeen.

Game of life werkt door in je privé- leven. Veel ondernemers presteren niet optimaal omdat ze zich geremd voelen door hun persoonlijke omgeving. We werken daarom ook aan je relatie met bepaalde groepen mensen. Daarbij komen aan bod: je familie, de overheid, je vrienden en nog een aantal personen en groepen mensen.

Wat heb je eraan?
Game of life heeft mij geholpen om 15% omzet meer te behalen. En ook (en dat vind ik minstens zo belangrijk) om andere keuzes te maken in mijn bedrijfsvoering. Zo werk ik nu behalve in mijn praktijk óók als holistisch businesscoach. Iets waar ik al lange tijd van droomde.

Van klanten die Game of Life als een coachingsprogramma bij mij volgden hoor ik dat ze minder moeite hebben met het vinden van klanten, dat ze leukere klanten krijgen en een persoon kreeg zelf een opdracht in Griekenland (zij wilde daar graag gaan wonen, dus het kwam goed uit).

Verder merken mensen dat ze zich vrijer voelen in hun contacten (zakelijk en privé). En dat ze veel duidelijker kunnen en durven uitspreken wat ze willen.

Het wordt makkelijker en leuker om doelen te stellen en om ze te behalen.

Je kunt deelnemen aan The Game of Life als je Dig Deeper hebt afgerond.

Deelname aan The Game of Life vraagt een investering in jezelf van 450,- Euro. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Cursusmateriaal is inbegrepen.

Trainingen vinden meestal plaats in Doornenburg, omgeving Arnhem- Nijmegen. Als de training ergens anders plaatsheeft staat dit vermeld in de agenda (knop Data Trainingen).Deelname aan The Game of Life vraagt een investering in jezelf van 450,- Euro. Dit bedrag is vrijgesteld van BTW. Cursusmateriaal is inbegrepen.