Boek “Giving Birth”

Overwin angsten, beperkende overtuigingen en fysieke ongemakken tijdens zwangerschap en bevalling met de Theta Healing® techniek

“Giving Birth” is een Engelstalig boek dat is geschreven door Herman Buurman. Het beschrijft de meeste licahmelijk en geestelijke klachten waar vrouwen aan lijden  tijdens hun zwangerschap en in voorbereiding op de bevalling. En het legt uit hoe je klachten kunt helpen oplossen, door middel van de Theta Healing techniek.

Als je een Theta Healer bent, en als je geïnteresseerd bent in het werken met zwangere vrouwen, hun partners en hun ongeboren baby’s, dan is dit boek een nuttige gids en een handig naslagwerk voor je.

Ook als je zelf zwanger bent en je er meer van wil genieten door vrij t eworden van belemerende overtuigingen over bevallen en zwangerschap, is dit boek een bron van praktisch kennis voor je.
Het boek is geschreven op een manier die het begrijpbaar maakt voor beginnende Theta Healers. Je hoeft dus nog geen grote hoeveelheid kennis van of ervaring met de methode te hebben om geweldige resultaten te behalen door het gebruik van dit boek. 

“Giving Birth” wordt niet alleen gelezen door Theta Healers. Maar juist ook door verloskundigen, doula’s en gynaecologen die nieuwsgierig zijn naar nieuwe mogelijkheden om hun cliënten te ondersteunen.

Het boek is gedrukt in full color en verrijkt met zowel informatieve als decoratieve afbeeldingen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

In het boek vind je informatie over de meest voorkomende, en ook over een aantal zeldzame psychische en fysieke complicaties en aandoeningen die tijdens zwangerchap en bevalling voorkomen. Je krijgt suggesties voor overtuigingenwerk voor het oplossen ervan.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor de volledige inhoudsopgave van het boek.

Hier kun je alvast proeflezen…

Het boek bestellen

Je kunt “Giving Birth” bestellen via de knoppen op deze pagina.
Afhankelijk van je voorkeur kun je een ebook of een papieren versie bestellen. Het laatste is waarschijnlijk handiger als je het boek wilt gebruiken als naslagwerk in je praktijk, je kunt er dan lekker zelf in krabbelen…

Even Voorstellen..

Mijn naam is Herman Buurman. In mijn praktijk heb ik het voorrecht om veel te werken met zwangeren, hun partners en hun ongeboren kinderen. Op basis van mijn ervaringen met dit werk heb ik “Giving Birth” geschreven. Verder onderwijs ik de Theta Healing en doe ik nog binnen mijn praktijk andere dingen waar ik gepassioneerd over ben.

Welkom op mijn website en dankjewel voor je interesse in “Givig Birth”. Ik hoop dat het boek je veel nuttige kennis en inzichten zal geven, zowel in je privé leven als in je werk met zwangeren.

Als je vragen hebt over het boek, of het bestellen ervan, of over het boeken van een sessie met me,  dan kun je ze stellen via het onderstaande contactformulier.

Hartelijke groeten,

Herman

Stuur me een bericht

10 + 7 =

Dit is een demo-winkel voor testdoeleinden — bestellingen zullen niet worden uitgeleverd. Sluiten