Boek “Giving Birth”

Overwin angsten, beperkende overtuigingen en fysieke ongemakken tijdens zwangerschap en bevalling met de Theta Healing® techniek

Door het lezen van “Giving Birth” krijg je unieke inzichten in welke onbewuste overtuigingen en “programma’s”  bijdragen aan het ontstaan van allerlei kwalen tijdens een zwangerschap of rondom het bevallen.

Het Engelstalige boek behandelt de metafysische achtergrond van veel lichamelijke en psychische klachten die vrouwen kunnen hebben tijdens en na hun zwangerschap. Het is geschreven vanuit het perspectief van een beoefenaar van de “Theta Healing techniek”.

Ben je een Theta Healer practitioner en ben je geïnteresseerd in werken met zwangere vrouwen, hun partners en hun ongeboren baby’s? Dan is dit boek bedoelt als een gids voor jou.

Het is ook behulpzaam als jijzelf of je partner zwanger is en als je beperkende overtuigingen wilt veranderen ter voorbereiding op de bevalling. Of gewoon om meer te genieten van de zwangerschap.

 “Giving Birth” wordt ook gelezen door professionals binnen de geboortezorg en door beoefenaren van verschillende energetische healingtechnieken, die geïnteresseerd zijn in nieuwe manieren om hun cliënten bij te staan.

“Giving Birth” is geschreven op een manier waardoor mensen die nog maar kort bekend zijn met Theta Healing het kunne begrijpen en ook gebruiken. Want door de uitgebreide toelichting en de verwijzingen naar andere publicaties hoef je geen uitgebreide kennis van de Theta Healing techniek te hebben om geweldige resultaten te behalen bij het helen van jezelf en anderen met behulp van dit boek.

Het boek is gedrukt in Full Colour en verrijkt met zowel informatieve als decoratieve afbeeldingen.

Welke onderwerpen komen aan bod?

In het boek vind je informatie over de meest voorkomende, en ook over een aantal zeldzame psychische en fysieke complicaties en aandoeningen die tijdens zwangerchap en bevalling voorkomen. Je krijgt suggesties voor overtuigingenwerk voor het oplossen ervan.

Klik op de afbeeldingen hieronder voor de volledige inhoudsopgave van het boek.

Hier kun je alvast proeflezen…

Het boek bestellen


Afhankelijk van je voorkeur kun je een ebook of een papieren versie bestellen. Het laatste is waarschijnlijk handiger als je het boek wilt gebruiken als naslagwerk in je praktijk, je kunt er dan lekker zelf in krabbelen…

Even Voorstellen..


Mijn naam is Herman Buurman. In mijn praktijk heb ik het voorrecht om veel te werken met zwangeren, hun partners en hun ongeboren kinderen. Op basis van mijn ervaringen met dit werk heb ik “Giving Birth” geschreven. Verder onderwijs ik de Theta Healing en doe ik nog binnen mijn praktijk andere dingen waar ik gepassioneerd over ben.

Welkom op mijn website en dankjewel voor je interesse in “Givig Birth”. Ik hoop dat het boek je veel nuttige kennis en inzichten zal geven, zowel in je privé leven als in je werk met zwangeren.

Als je vragen hebt over het boek, of het bestellen ervan, of over het boeken van een sessie met me,  dan kun je ze stellen via het onderstaande contactformulier.

Hartelijke groeten,