Giving Birth:
Unieke cursus voor geboortewerkers die aankomende moeders méér willen bieden

 • Ben je een geboortewerker?
 • Merk je dat jouw cliënten soms worstelen met angsten, trauma en fysieke klachten die het moeilijk maken om te ontspannen tijdens de zwangerschap en vol vertrouwen te gaan bevallen?
 • Zou je jouw klanten nòg beter en sneller willen helpen om deze klachten op te lossen?
 • Lijkt het je interessant om te leren hoe onbewuste patronen zwangerschapsklachten en bevallingsklachten helpen ontstaan?
  En hoe jij daar verandering in kunt helpen aanbrengen zodat je aankomende moeders nòg beter kunt helpen voorbereiden op hun bevalling?

Doe dan mee met de opleiding ‘Giving Birth’!

Wat leer je tijdens deze vierdaagse opleiding?

Ten eerste leer je hoe je jezelf energetisch kunt afstemmen op je cliënt d.m.v. meditatie en visualisatie, zodat je in staat bent aan te voelen wat er fysiek en emotioneel speelt bij je cliënt en haar kind.

En ten tweede leer je hoe je door het stellen van vragen en het uitvoeren van spiertesten kunt achterhalen of een zwangere hinder ondervindt van angsten en blokkades.

Je leert hoe je emotionele en fysieke blokkades kunt oplossen bij de zwangere vrouw. Zodat de zwangerschap prettiger verloopt, het eigen vertrouwen in de bevalling toeneemt en de bevalling daadwerkelijk beter verloopt.

Tot slot leer je hoe je emotionele blokkades en fysieke klachten kunt oplossen bij jezelf.

Wat hebben je cliënten eraan?

Zwangeren die een aantal (3- 4) sessies hebben gedaan geven aan dat ze onder andere:

 • Niet meer bang zijn om te bevallen.
 • Geen last meer hebben van (pijn-) klachten.
 • Dat ze geen last meer hebben van trauma (bijvoorbeeld als gevolg van eerdere bevalling) opgelost.
 • Dat ze aanzienlijk meer vertrouwen hebben in hun bevalling.

Wil je een paar reacties zien en horen van tevreden klanten? Kijk dan hier: https://empado.nl/ervaringen-van-anderen/

Over de methode

Tijdens de opleiding ‘Giving Birth’ leer je in drie dagen de basis van de ‘Theta Healing techniek’(zie link voor meer informatie). Deze techniek maakt gebruik van meditatie en visualisatie om verandering te brengen in emotionele en fysieke klachten die mensen ervaren.

Tijdens de vierde dag leer je over de meest voorkomende zwangerschapsgerelateerde klachten en hoe je daar door middel van de Theta Healing techniek verandering in aanbrengt.
Dit is de praktische voorbereiding op hoe je in jouw praktijk zwangeren actief gaat helpen bij het veranderen van hun klachten.

Accreditatie van de opleiding

De NBvD (beroepsvereniging voor doula’s) kent deelnemers aan de opleiding 14 accreditatiepunten toe. 

Over de docent

Herman Buurman heeft sinds zes jaren een praktijk waarbinnen hij sinds 2014 specifiek werkt met zwangeren. Hij ervaart dagelijks hoe diepgaand (on-) bewuste overtuigingen het verloop van een zwangerschap en een bevalling beïnvloeden. En hoe je door het veranderen van negatieve overtuigingen het verloop van zwangerschap en bevalling positief bijstuurt.

Samen met Tanja Smeets, Rebekka Visser en Lune Baris heeft Herman gewerkt binnen “Autonomie in de Zorg”. Deze cursus was erop gericht verloskundigen meer te laten werken vanuit hun persoonlijke en professionele oordelingsvermogen en minder vanuit protocollen en angst.

Onlangs publiceerde hij het boek “Giving Birth” als praktische handleiding voor iedereen die met behulp van de Theta Healing techniek zwangeren, hun baby’s en hun partners wil helpen. Hij hoopt dat veel geboortewerkers gebruik gaan maken van deze kennis en ervaring zodat steeds meer kinderen geboren worden bij ouders die vrij zijn van trauma en angsten zodat ze een optimale start in het leven mogen hebben. Deze opleiding is bedoelt om dat nog beter mogelijk te maken.

Wat zijn de instapeisen voor de opleiding?

 • Je werkt met aankomende moeders, of je bent in dit onderwerp geïnteresseerd.
 • Je hebt interesse in metafysische processen en in de relatie onderbewustzijn- persoonlijke realiteit.
 • Deze opleiding heeft naast een theoretisch deel een praktijkdeel waarbij je wordt uitgenodigd op een diep niveau met en aan jezelf te werken.
  Dit kan confronterend zijn en wellicht niet passend voor je. Als je twijfelt of deze opleiding bij je past, kun je vrijblijvend contact opnemen met de docent.
 • Ben je al bevoegd als Theta Healer, dan volstaat een certificering voor het Basis Seminar.

Wat zijn de kosten?

De opleiding kost 575,- Euro. Daarnaast wordt een bedrag van 100,- Euro gevraagd voor de huur van de locatie. Ben je al gecertificeerd Theta Healer en wil je alléén de eendaagse cursus “Giving Birth” volgen? Dan zijn de kosten: 185,- Euro voor cursus (150,-) en accommodatie (35,-). Van dit bedrag is 35,- Euro niet restitueerbaar.

Cursusmateriaal (Waaronder het boek “Giving Birth” en het boek “Theta Healing“), koffie, thee en versnaperingen zijn bij de prijs inbegrepen. Lunch moet je voor jezelf meenemen. In de buurt van de locatie zijn verschillende cafés en restaurants waar je kunt lunchen als je dat wilt.

Betaling kan in overleg gespreid plaatsvinden. Een bedrag van 100,- Euro dient vooraf te worden voldaan en is niet- restitueerbaar.

AIs het voor jou moeilijk is de prijs van deze opleiding in één keer te betalen? Of is de hoogte van het bedrag überhaupt een probleem voor je? Neem dan contact me op zodat we een regeling kunnen bedenken die voor ons allebei werkt.

 en tijden

Locatie

De opleiding wordt aangeboden in Arnhem of Nijmegen, of in de directe omgeving daarvan.

Data en tijden

Deze opleiding duurt in totaal 4 dagen. Hij wordt in 2019 nog één keer aangeboden.

Blok 1, dag 1 t/m 3:  8 t/m 10 november in Nijmegen of directe omgeving
Blok 1, dag 4:             23 november in Nijmegen of directe omgeving 

Als je wilt kun je de vierde dag van blok 1 (23 november) ook volgen op een later moment. Data hiervoor worden in oktober bekend gemaakt.

De aanvangs- en eindtijd is: 09:30 t/m 16:30. Inloop is vanaf 09:00.

Wat als ik me heb aangemeld maar niet kan deelnemen?

Baby’s komen niet ter wereld wanneer het past in jouw agenda. En daardoor kan het gebeuren dat je op de dag dat je opleiding wilt volgen onverwacht ergens anders nodig bent.

In dat geval kun je drie dingen doen:

1: Op een ander moment deelnemen (data worden nog bekendgemaakt)

2: Iemand anders in jouw plaats laten deelnemen

3: Je geld terugkrijgen. Dit kan in zijn geheel als je nog niet met de opleiding bent begonnen of gedeeltelijk als je al wel dagen hebt meegedaan.
Je ontvangt dan je betaling retour, minus het bedrag dat niet restitueerbaar is.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je aanmelden door een bericht te sturen via welkom@empado.nl.
Vermeld daarin of je wilt deelnemen aan de volledige vierdaagse opleiding of alleen aan de losse vierde dag.

Je kunt ook het contactformulier hiernaast gebruiken.