Hoe bevrijd je jezelf van de ballast uit je verleden?

Veel mensen worstelen met angsten, trauma’s en negatieve herinneringen uit hun verleden
Veel mensen hebben dingen meegemaakt in hun verleden waar ze nu nog last van hebben. Dit kunnen grote trauma’s zijn. Maar ook ‘kleine’ dingen, zoals een nare herinnering aan een bezoek aan de huisarts.

Deze herinneringen en trauma’s zorgen voor een energetische blokkade in je systeem. En ze zorgen ervoor dat je leven niet de kwaliteit heeft die je het graag wil geven.

Je wil vrij zijn van negatieve gebeurtenissen uit je verleden
Negatieve ervaringen kosten je energie. Een verkeerstrauma zorgt er bijvoorbeeld voor dat je extra op je hoede bent in het verkeer. Omdat je je niet helemaal veilig voelt. Ook als er niets te vrezen is in je huidige situatie.

Zo besteden we een groot deel van onze tijd aan het leven met, of het herbeleven van situaties uit het verleden. Als je daar vrij van bent kun je al die tijd en energie gebruiken voor andere dingen. Dat is waarom mensen graag vrij willen zijn van de ballast uit hun verleden.

Maar dat lukt niet, of maar gedeeltelijk
Het vraagt veel zelfkennis en hard week om los te komen van de zuigende werking van negatieve ervaringen. Als de situatie een grote impact op je had, kun je je leven lang bezig zijn met het verwerken ervan.

En vaak lukt het je wel om een gedeelte van je belemmerende overtuigingen te veranderen. Maar dan is er toch nog iets dat is blijven plakken, waar je niet vanaf komt…

Het effect is dat je, wat je ook doet, steeds weer in vergelijkbare situaties terecht komt. En dat is heel frustrerend en vermoeiend.

Je kunt vrij zijn van de ballast uit je verleden. Zonder dat het je jarenlang werk kost
In mijn praktijk als Theta Healer zie ik iedere dag hoe mensen vrij worden van angsten, trauma’s en negatieve ervaringen uit hun verleden. En ik zie dat ze dit doen met weinig moeite en met blijvend resultaat.

Hoe je dit doet kun je zelf leren en ervaren
Van 13 t/m 15 november kun je deelnemen aan het Theta Healing basis seminar. Hier leer je eenvoudige, maar zeer doeltreffende, methode om jezelf en je vrienden en familie, te bevrijden van de ballast uit het verleden.

Wil je meer informatie? Of meedoen? Klik dan op deze link.