Je onderbewustzijn heeft je in zijn greep

Je bewustzijn bepaalt hoe gelukkig je bent
Je bewustzijn groeit gedurende je hele leven. Dat komt doordat je in nieuwe situaties belandt, mensen spreekt, boeken keest, voelt, nadenk. Kortom; doordat je bezig bent met het ontdekken van wat het leven je biedt en je stilstaat bij wat het met je doet.

Des te groter je bewustzijn is, des te wijzer ben je. En des te beter ben je in staat om de juiste dingen te doen. Dit verhoogt je gevoel van innerlijke rust en je levensgeluk.

Maar de meeste mensen vinden dat geluk nooit
Dat komt omdat veel mensen zich niet bewust zijn van de dingen in hun leven die zorgen dat ze zich ongelukkig, ontevreden en krachteloos voelen. Zij worden geremd en gestuurd door onbewuste patronen in zichzelf.

Je onbewuste patronen bepalen de resultaten die je behaalt
80 tot 90 procent van de gedachtevormen die we bij ons dragen zijn onbewust. Dit zijn eigenlijk patronen waarin we steeds weer belanden, zoals een naald in de groef van en plaat kan blijven hangen.
Als we belanden in een situatie die we herkennen van vroeger, gaat automatisch de naald in die bekende groef zitten. We reageren dan zonder nadenken, dus zonder bewustzijn op de huidige situatie.

Omdat je onbewust, automatisch, reageert krijg je een resultaat dat lijkt op wat je eerder kreeg in een vergelijkbare situatie. En zo blijft het patroon in stand.

Het is moeilijk om je onbewuste patronen te veranderen
Als iets je dwars zit weet je vaak wel ongeveer wat je dwars zit. Maar je kunt het niet helemaal benoemen. Je bent je nog niet bewust van het patroon dat je blokkeert. En wat je niet ziet, kun je niet veranderen. Daarom is het zo moeilijk om je onbewuste patronen te veranderen. En daarom blijf je je leven lang bepaalde patronen herhalen. En last hebben van dezelfde dingen. Je ziet gewoon niet dat die onbewuste patronen er zijn. Zo heeft je onderbewustzijn je in zijn greep.

Maar dit kan anders
Theta Healing is een krachtige methode om je onbewuste patronen bewust te maken. Hiervoor leer je in het basis seminar een eenvoudige vraagtechniek. Die helpt je om af te dalen in je onderbewustzijn, op zoek naar de onbewuste patronen die daar zijn.

Als je eenmaal weet welke onbewuste patronen je bij je hebt, kun je ze d.m.v. meditatie en visualisatie snel en eenvoudig veranderen. Voor altijd.

Je bewustzijn word groter door Theta Healing
Dat merkt iedereen die het basis seminar bij me heeft gevolgd. Het bewustzijn deze mensen is toegenomen.

Ze voelen zich rustiger en blijer. En ze voelen meer vertrouwen. Ze zijn ook blij dat ze niet meer in steeds dezelfde valkuilen stappen. Ze kunnen in plaats daarvan andere, positievere keuzes maken.

Dit kun jij ook ervaren
Als je graag los wil komen van onbewuste overtuigingen die je in de weg zitten, dan kun je dat leren tijdens het Theta Healing basis seminar in november. Je leert hier ook hoe je vrienden en familie kunt helpen om vrijer en meer bewust te worden.

Je kunt meer informatie over het basis seminar vinden Klik dan op deze link.