Soulmates

Het Soulmates Seminar

Soulmates zijn zielemaatjes. Anders dan vaak wordt gedacht, heeft iedereen vele zielemaatjes. Dit zijn mensen met wie je een bijzondere klik hebt, vaak vanaf het eerste moment dat je elkaar ontmoet.

Met een kleinere groep soulmates kun je een intieme relatie onderhouden, die jullie allebei stimuleert en waarbij je je optimaal kunt verbinden en samen kunt groeien.

Ben je op dit moment in een relatie met je meest verenigbare zielemaatje? Dan kun je in het Soulmates seminar werken aan manieren om jullie band te verdiepen.

Ben je niet in een relatie, dan biedt het Soulmates seminar je een kans om deze man of vrouw in je leven te krijgen. Dat doe je door middel van manifestatietechnieken.

Eerst werk je echter aan het onderscheiden en oplossen van de overtuigingen die je hebt waardoor je nu geen relatie hebt. Of waarom je huidige relatie niet de kwaliteit heeft die je nu graag wilt.

Het Soulmates seminar is open voor mensen die nog geen ervaring hebben met Theta Healing. Zij volgen dan alleen de eerste dag van het seminar.

Wil je ook deelnemen aan dag twee, dan dien je het Basis DNA seminar en het Advanced DNA seminar te hebben afgerond.

Deelname aan het Soulmates Seminar vraagt een investering in jezelf van 250,- Euro. Wil je alleen deelnemen aan dag een dan betaal je 125,- Euro. Deze bedragen zijn vrijgesteld van BTW. Cursusmateriaal is inbegrepen.

Trainingen vinden meestal plaats in Doornenburg, omgeving Arnhem- Nijmegen. Als de training ergens anders plaatsheeft staat dit vermeld in de agenda (knop Data Trainingen).