Het is niet zomaar iets; iemand vragen om je te ondersteunen bij het veranderen van iets wat zo persoonlijk is als je relatie.
Het is dan prettig om te werken met iemand waarbij je jezelf veilig voelt. Iemand die ziet wat er op een dieper niveau speelt en die dat benoemt zonder te oordelen of het zwaarder te maken dan nodig is. Persoonlijk vind ik mezelf best grappig. Doortastendheid en snel tot de kern komen zijn kernkwaliteiten van me.

In mijn werk is mijn doel dat mensen waarmee ik werk snel zien waarom het ergens knelt en dat ze daarna ook in staat zijn de inzichten en kennis die ze opdoen in de praktijk te brengen. Niet alleen lullen, maar óók poetsen, zeg maar.
Een traject met mij duurt dan ook zo kort mogelijk. Dat geldt voor trainingen en voor persoonlijke coachingstrajecten.

We zullen het samen waarschijnlijk goed kunnen vinden als

  • Je ervan houdt resultaatgericht te werken;
  • Je bereid bent naar jezelf te kijken en ervoor open staat dingen anders aan te gaan pakken;
  • Je geen hekel hebt aan zaken als healing, verbinding, verdieping, natuur, crypto en toegepaste spiritualiteit.

Denk je dat mijn aanbod bij je past? Doe dan één van de volgende dingen.

Schrijf je hieronder in voor mijn nieuwsbrief en ontvang regelmatig gratis tips.

Doe mee met een individuele training of met een groepstraining.