Opleidingsstructuur Theta Healing

Er zijn twee opleidingen binnen Theta Healing. Er is een opleidingstraject voor practisioners (beoefenaars) en één voor instructors (instructeurs). In verband met bescherming van merknamen wordt de Engelse terminologie gebruikt (en ook de ‘®”).

Je bent Theta Healing practisioner nadat je het Basis DNA seminar hebt afgerond. Zodra je een seminar het gevolgd kun je voor dat seminar instructor worden. Je volgt daartoe het betreffende instructor seminar. Meestal volgen mensen echter eerst het hele practisioner traject voordat ze beginnen aan de instructor seminars. Zo vergroten ze hun bewustzijn en algemene welbevinden.

Practisioner seminars worden aangeboden door verschillende instructors, over de hele wereld. Instructor seminars worden alleen aangeboden door Viana Stibal, de bedenkster van deze techniek. Haar organistie, THiNK, certificeert zowel de practisioners als de instructors. Dit om de kwaliteit van theta healers en hun werk zo goed mogelijk te kunnen garanderen.

Practisioner seminars
In onderstaande afbeelding zijn alle practisioner seminars opgenomen. Er is een volgorde waarin je bepaalde seminars moet doorlopen. Die is aangegeven met verbindingspijlen. Daarnaast ben je vrij om alle seminars te volgen waar en wanneer je dat verkiest.

Seminar Structuur

Aabod Empado

Empado biedt momenteel de volgende seminars aan:
Basis DNA
Advanced Dna
Manifestatie & Overvloed
Soulmates
Rhytm