Theta Healing Wereldrelaties

Wereldrelaties

Het vijfdaagse wereldrelaties- seminar is ontwikkeld om de mensheid te helpen vredig samen te leven.

We hebben allemaal in ons systeem onbewuste overtuigingen over bevolkingsgroepen, rassen, religies, seksen en volkeren. Positieve overtuigingen over andere mensen helpen om het contact met die mensen makkelijk te laten verlopen. Negatieve overtuigingen maken het moeilijker om het samen gezellig te hebben.

Tijdens wereldrelaties werk je eraan om zoveel mogelijk negatieve, of op een andere manier niet- helpende overtuigingen, te veranderen.
het resultaat is dat je contact kunt hebben met iedereen op Aarde zonder dat je last hebt van (on) -bewuste remmingen en blokkades.

Je onbewuste overtuigingen zitten je ook in de weg als je sessies geeft aan mensen die een bepaalde genetische achtergrond hebben. Als je wereldrelaties hebt gevolgd kun je daarna professioneel werken met iedereen.  Ongeacht zijn of haar achtergrond.

Je kunt ook makkelijker reizen. Want je voorouderlijke oordelen over landen los je op óók op tijdens Wereldrelaties. Je verblijf in een ander land is daardoor ontspannender en vrediger.

De grote kracht van wereldrelaties bestaat eruit dat je vijf dagen lang intensief bezig bent om op een diep niveau overtuigingen te veranderen. Dit zijn grotendeels overtuigingen uit je genetische systeem. Je zult merken dat je na die vijf dagen veel rustiger bent. Dat komt doordat er conflicterende informatie uit je systeem wordt gehaald.

Als je bijvoorbeeld de overtuiging hebt dat Nederlanders beter zijn dan Duitsers èn je hebt de overtuiging dat Duitsers beter zijn dan Nederlanders, is dat een conflict. Beide overtuigingen stammen af van een voorouder van je. En beide overtuigingen strijden in jouw systeem om hun gelijk te behalen. En dat zorgt voor een lichte, continue, mate van stress in jezelf. Ieder mens heeft dit soort conflicten in zich. Daarvan loskomen maakt je rustiger. Dit helpt om  vrede in jezelf te bereiken.

Het filmpje hiernaast maakt duidelijk hoe onze opvattingen over andere culturen ons in de weg kunnen zitten. En hoe bedrieglijk dit is, we zijn immers allemaal één.

Voor deelname aan Wereldrelaties heb je Dig Deeper nodig, of Intuïtieve Anatomie.

Deelname aan Wereldrelaties vraagt een investering in jezelf van 700,- Euro. Dit is inclusief cursusmateriaal.

Trainingen vinden meestal plaats in Doornenburg, omgeving Arnhem- Nijmegen. Als de training ergens anders plaatsheeft staat dit vermeld in de agenda (knop Data Trainingen).