Waarom je moet uitkijken wat je denkt en zegt

Manifesteren is een techniek waarbij je je voorstelt dat je iets in je leven hebt dat je graag wil hebben, dit kan een voorwerp zijn of een situatie.

Je manifesteert de hele dag
Je hebt dat vaak niet in de gaten. Maar iedere keer als je nadenkt over wat je wilt gaan doen of hebben, ben je aan het manifesteren. Je stelt je namelijk voor dat je datgene al hebt of doet. Je geeft dan een signaal aan je onderbewustzijn dat iets voor jou belangrijk is. Je onderbewustzijn gaat dan zijn best doen om het voor je te regelen.

Je manifesteert ook als je een uitspraak doet over jezelf of anderen. zeg je bijvoorbeeld “ik ben gezond” dan is dat wat je onderbewustzijn voor je gaat organiseren.

De meeste manifestaties zijn onbewust en negatief
Dat komt omdat we ons er meestal niet van bewust zijn dat we, als we ons iets voortellen of iets uitspreken, eigenlijk bezig zijn onszelf te programmeren.

Daar komt bij dat de meeste dingen die we onszelf de hele dag door vertellen negatief zijn. De meeste mensen hebben namelijk oordelen over zichzelf. Als je die regelmatig in je hoofd of hardop uitspreekt, versterk je ze. Ze kunnen dan waarheid worden.

Onze oordelen en angsten worden werkelijkheid doordat we ze manifesteren
Dit is hoe het werkt, je denkt aan iets waar je bang voor bent, waar je last van hebt, of wat je in de toekomst wil verrijden. Je onderbewustzijn (of de kosmos) pikt dat op en weet dat het iets is dat belangrijk voor je is. Je denkt er immers over na…

Omdat het belangrijk voor je is gaat je brein aan de slag om datgene wat belangrijk voor je is in jouw leven te brengen. Resultaat? Datgene wat je niet wilt, waar je bang voor bent, waar je een hekel aan hebt, gebeurt.

Je kunt manifesteren wat je wél wil hebben!
Dat doe je door je voor te stellen dat je datgene dat je hebben wilt al in je leven hebt. Je stelt je dan voor dat jet kunt voelen, horen en zien. Ga helemaal geloven dat het zo is.

In het Theta Healing basis seminar leer je een manier om deze manifestatietechniek uit te breiden. Zodat je 80-90% van de dingen die je manifesteert ook daadwerkelijk krijgt. En als je het niet krijgt, dan leer je de blokkades in jezelf, die verhinderen dat je krijgt wat je wil hebben, te veranderen. Zodat je vrij bet om je leven vorm te geven zoals jezelf wilt!

Wil je effectief leren manifesteren?
Van 13 t/m 15 november kun je deelnemen aan het Theta Healing basis seminar. Hier leer je behalve manifesteren een doeltreffende, methode om jezelf, je vrienden en je familie, te bevrijden van angsten en blokkades..

Wil je je meer informatie over het basisseminar? Klik dan op deze link.