Wat is de invloed van je gedachten op je gezondheid?

Deze vraag werd me laatst gesteld door iemand die het basis seminar bij me wil volgen. Het leek me interessant om dit toe te lichten in deze nieuwsbrief.

Negatieve overtuigingen verslechteren je gezondheid
Onze overtuigingen sturen onze (onbewuste) gedachten. Daar zijn de meeste mensen het wel over eens. Maar wist je dat je onbewuste overtuigingen ook invloed hebben op je geestelijke en fysieke gezondheid?

Als je bijvoorbeeld de onbewuste overtuiging hebt dat je moet lijden in dit leven, zul je makkelijker in situaties belanden waarin je lijdt.

Dit kan op allerlei manieren tot uiting komen. Bijvoorbeeld omdat je je over het algemeen minder gelukkig voelt. Of omdat je vaak ziek bent. Dat is niet leuk, maar op een bepaalde manier klopt het voor je.

De reden dat het klopt is dat je onbewuste overtuigingen hebt die een negatief scenario in stand willen houden. Natuurlijk heb je ook onbewuste (en bewuste) overtuigingen die een positief scenario bevorderen. Maar in dit voorbeeld winnen de negatieve overtuigingen het van de positieve. En dat heeft gevolgen…

Door je negatieve overtuigingen te veranderen in positieve, verbetert je gezondheid.
Als je negatieve overtuigingen opspoort en verandert, verandert ook hun invloed op jouw welzijn. Kortgezegd: des te minder negatieve overtuigingen je hebt en des te meer positieve, des te prettiger ervaar je je leven.

Als je bijvoorbeeld de overtuiging dat je moet lijden verandert in ‘ik geniet van mijn leven’, zul je makkelijker de situaties herkennen waarin je kunt genieten.

Daarnaast heeft ziekte minder kans om bij je binnen te komen als je niet meer hoeft te lijden.

Maar hoe verander je jouw negatieve overtuigingen?
Met Theta Healing kun je je negatieve overtuigingen definitief veranderen. Dat doe je met behulp van een meditatietechniek en door jezelf de juiste vragen te stellen. In het basis seminar kun je hier in drie dagen heel veel over leren.

Wil je leren hoe je je eigen negatieve overtuigingen kunt veranderen?

Je kunt deelnemen aan het basis seminar dat ik aanbied van 13 t/m 15 november. Je leert hier hoe je je overtuigingen kunt veranderen zodat ze je ondersteunen in plaats van tegenwerken.

Wil je meer informatie? Of meedoen?

Je kunt meer informatie over het basis seminar vinden via deze link.

Ik hoop je te ontmoeten op 13 november!

Hartelijke groeten,

Herman Buurman